Alkim Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://alkimortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeniyol Mahallesi Cihat Kora Caddesi No33/1 DAZKIRI / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Türk Milli Eğitimin amaçları ışığında; Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, saygılı özgüvenini kazanmış, Türkçeyi en güzel şekilde konuşan, kendi ilgi ve kabiliyetlerine göre yaşam içinde kendine yön belirleyen bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milliyetçi, Türk Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara ulaşmış, kültürlü, sosyal, bilgili, Eğitim ve Öğretim hizmetlerinde çağımızın sürekli gelişen ve değişen teknolojisini kullanıp kendini yenileyen, bireysel farklılıklara saygılı, kendine güvenen, ülkesini bilimin ışığında çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmayı hedefleyen öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-15.30
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : İlçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde, il merkezine uzaklığı 140 km´dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :